به نام خدا، خوش آمدید !
۱۳۹۱/۰۲/۲۹
قشم آن لاین
وبمسترها   گفتمان   نیازمندیها   سایتها   سفر   جزیره   تصاویر   پستها   اخبار   خانه
سند دار شدن زمينها درگهان

alo - ۱۳۸۹/۱۱/۲۸  20:56

آيا آن قطعه زمينهايي كه در سال 85تمام فيشه ها را پرداخت كردند احتمال سند دار شدنشان هست يا نه اگر نيست راه حلش چيست براي ساخت وساز به كجا بايد مراجعه كرد ممنون ميشوم اگر پاسخ بديد

نمایش: 403 بار
انجمن : زمین و مستغلات
ناشناس - ۱۳۸۹/۱۲/۰۵  18:10

سلام خسته نباشید راسته که مردم درگهان باید از حق خود هم بگذرند مگه همین زمینا نه حق مردم درگهانه رییس زمین ومستغلات قشم اگه راست میگی اگه مخوای به جوونا کمکی کرده باشی افتخار بده به همین جوونا جوابی پیدا کن

ناشناس - ۱۳۸۹/۱۲/۰۵  18:29

من از ارث بابام فقط یه تیکه زمین دارم و اونم در قلب شهر درگهانه ، سال 84 هم هزینه صدور سند واریز کردم ولی تا بحال هیچ خبری که نشده به جاش ، جواب هم سربالا بهم میدن (باید بیای متری 20000هزار تومان دیگه واریز کنی ، این زمین شما نیست ،اخه مگه زمین و مستغلات امضاء معتمدین و مهر شورای شهر قبول نداره که بهم میگه این زمین شما نیست،اخه منطقه ازاد زودتر به قشم امده یا بابای پیره ما که دار فانی را 2سال قبل وداع گفت، این چه حرفیه باید بیای متری 20000هزار تومان بخری ) اخه من جوون کلی پس انداز کردم تا شروع به ساخت خانه کنم یا باید بابت پول مفت به زمین ومستغلات 10،000،000تومان پرداخت کنم بخدا چه فکری کردن این مسولین خودتان بگویید به کجا مراجعه کنم

ناشناس - ۱۳۹۰/۰۵/۰۱  13:02

باسلام
تکلیفمون رو روشن کنین آقایون مثلا مسؤل و وظیفه شناس که ادعاتون [*] !؟
خوب میتونین زمینهای بیت المال قشم رو به قیمت ارزون واگذار کنین اما زمینای خود جوونای قشم، درگهان رو ، که مال خودشونه و تأیید شده است رو با هزار ناز و ادا، تازه میخواین هزار تا کمیسیون هم بگیرین

پاسخ یا نظر شما پیرامون موضوع
نام کاربر:
اختیاری - نام واقعی یا مستعار
پست الکترونيک:
اختیاری - محرمانه خواهد ماند.
پاسخ / نظر:

به بزرگي و كوچكي كاركترها توجه داشته باشيد.

اخبار جزیره قشم