ناشناس - ۱۳۸۹/۱۰/۰۸ 18:11
بنده بانظراقای ادریسی موافقم .وزیراموزش وپرورش اعلام نمودند که درایران مدرسه کپری وجود نداردامادرقشم که به اصطلاح(منطقه آزاد) است بچه هایمان در کانکس در تابستان زیر آفتاب داغ وسوزان و در زمستان زیر سرما و باران درس می خوانند.
مگر فرزندانمان چه گناهی کرده اند که با فرزندی که در شهرستان است تفاوت داشته باشد./
مسئولینی که به فکر آبادی جزیره عجایب هفتگانه خلیج فارس هستند این یک عجایب را به فراموشی نسپارند.
ناشناس - ۱۳۸۹/۱۰/۰۸ 20:22
من فرزندم پیش دبستانی است و در کانکس همین مدرسه درس می خواند. هم دانش آموزان و هم معلمین در عذابند.
حیاط مدرسه پر از سنگ و خاشاک است.
توالت های آن غیر بهداشتی و فاضلاب در کف آن وایستاده است.
مهمتر این که امیدی به تغییر این وضعیت نیست.
به که باید گفت؟
فرزند من بعد از این صحنه ها, 12 سال باقیمانده تحصیلش تا اخذ دیپلم را با چه روحیه وانگیزه ای طی خواهد کرد؟
آیا سلامت روان دانش آموزان و معلمین این مدرسه اهمیتی برای کسی دارد؟
ناشناس - ۱۳۸۹/۱۰/۰۸ 20:24
در ادامه صحبت قبلیم باید بگویم که متاسفانه فرزند هیچ کدام از مسئولین در این مدرسه درس نمی خوانند پس بعید است که بزودی مسائل این مدرسه حل شود.
این مدرسه در دو شیفت و با صدها دانش آموز است.
ناشناس - ۱۳۸۹/۱۰/۱۰ 14:01
بله تمام این حرفهاصحیح میباشد هیچ گونه جشنی برای اول مهر یااغاز سال تحصیلی دراین مدرسه گرفته نشد بلکه دانش اموزان واولیا انها درگیر جابجایی ازاین کلاس به ان کلاس بودند(باپارتی)ولی اقای تختی رییس انجمن اولیا ومربیان طوری صحبت نمودند که انگار این مدرسه درسطح کشور نمونه است.رییس محترم اموزش وپرورش قشم لطفا چاره ای بیاندیشید تنها چیزی که ازشما درنزدمردم میماند خدمات شماست منتظر جواب شما وخدمات شما نسبت به مردم ودانش اموزان این مدرسه هستیم
نا آشنا - ۱۳۸۹/۱۰/۱۰ 22:24
دوستان عزیزم ....بسیار متاسف شدم که در قشم بدین صورت است ...این قضیه تا به حالا مطرح نشده بوده و با توجه به درایت مسئولین در صورت اطلاع مطمئن باشید که این قضیه به راحتی حل می شود و این قول را من به عنوان یک هموطن به همه شما خواهم داد ...شما مردم فهیم قشم بیشاز اینها را لیاقت دارید و بزودی شاهد حل این مشکل خواهید بود
موفق و موید باشید
ناشناس - ۱۳۸۹/۱۰/۱۰ 23:05
ضمن تشکر ازاین هموطن عزیز نسبت به همدردی ایشان نسبت به اهالی قشم.چرامسولین این قول رانمیدهند که شما بجای انها قول میدهید !؟ازمهندس موسوی بعنوان شخص اول اجرایی قشم تقاضادارم که وارد این قضییه شوند...
ناشناس - ۱۳۸۹/۱۰/۱۱ 16:25
با عرض سلام حضور دوست بزرگوار "ناآشنا"
از این که مسئله ما را درک کردید ممنونم.
نمی دانم چرا؛ ولی صحبت شما به من امید داد. فکر می کنم شما هم قصد دارید این موضوع را پیگیری نمایید. از همراهی و کمک شما تشکر می کنم. باز منتظر صحبت شما هستم.
محمد
ناشناس - ۱۳۸۹/۱۰/۲۸ 12:44
از سر كسي كه ... ثبت نام ميكند و ... فارغ التحصيل ميشود كانكس هم زياد است ...
محمد - ۱۳۸۹/۱۰/۲۸ 15:02
با سلام حضور ناشناس قبل از من
مدتهاست که نمی خواهم به کسی توهین کنم و در این کار موفق بوده ام. اما نمی دانم نسبت به شما چه باید بگویم؟
این چه کلماتی است که می گویید؟
اگر به انسان اعتقاد دارید، بهتر است در باورهایتان تجدید نظر کنید.
اگر به خداوند اعتقاد دارید با این حرفتان چه جوابی به خدا خواهید داد؟
برادر یا خواهر بزرگوار کمی تفکر و سپس صحبت به نفع شماست.
اگر دردی از انسانها درمان نمی کنید، لطفا فحاشی نکنید
موفق باشید
ناشناس - ۱۳۸۹/۱۰/۲۹ 10:08
ظاهراً طي ساليان اخير اقدام خاصي از سوي متوليان امر ( آموزش و پرورش قشم) جهت احداث مدارس تخريبي صورت نگرفته است.
متاسفانه نيروهاي خدماتي جديد بعنوان خدمتگزار مدارس از شهرستانهاي ميناب رودان و فين رهسپار قشم شده اند كه جا دارد مسئولين خصوصا فرماندار اقدام نمايد.
ناشناس - ۱۳۸۹/۱۰/۲۹ 10:29
بيمارستان قشم، بيمارستاني كه خود نياز به درمان دارد
مردمان جزيره قشم با جمعيتي بالغ بر 120 هزار نفر و 15 هزار نفر دانشجو كماكان از داشتن يك بيمارستان مجهز و در خور شأن شان محرومند.
كمبود شديد كادر درماني خصوصاً پرستار، ماما، علوم آزمايشگاهي و ...، عدم استفاده بهينه از نيروهاي موجود، ضعف مديريتي مسئولين حوزه سلامت شهرستان، انتقال بي رويه و غير قانوني بعضي از كادر درماني بيمارستان به كادر اداري شبكه بهداشت و درمان قشم، بعضي از مشكلات اين بيمارستان است. فوت 2 تن از مادران باردار جوان طي 2 ماه اخير از شهر سوزا و روستاي گياهدان بعلت همين مشكلات مذكور مي باشد كه بسيار دلخراش بوده چرا كه فرزند يكي از مادران مرحوم زنده است و مي بايست داغ تلخ نبود مادر را تجربه كند. بيماران قشم تا كنون تاوان و خسارتهاي زيادي بخاطر كم كاري مسئولين ذيربط پرداخت نموده اند. اميدواريم فرماندار دولت كريمه خدمتگزار به اين وضعيت سر و سامان دهد.
ناشناس - ۱۳۸۹/۱۰/۲۹ 17:46
سلام عزيزان
مواردي كه در مورد مدرسه شكوفه انقلاب و بيمارستان قشم بيان شد بايد هم عجيب باشد چون بنا به گفته يكي از دوستان مگر جزيره قشم جزيره عجايب هفتگانه نيست در جزيره اي كه اين معضلات هست ميشود صدها عجايب پيدا كرد. اين عزيزان در شهر قشم سكونت دارند خبر از روستاهاي جزيره ندارند كه ببينند در آنجاها چه خبر است.
ناشناس - ۱۳۹۰/۰۱/۱۸ 07:58
باسلام ریاست محترم اموزش پرورش شهرستان قشم چرابه این همه نظر یک پاسخ نداده اید ؟!1.مدرسه شکوفه انقلاب واقع درجنب بانک رفاه به مهمانسرای فرهنگیان تبدیل شده است ومدرسه کنونی امسال قراراست تخریب گردد پس بچه هایمان سال جدید رادرکدام مکان بایستی درس بخوانند تکلیف اولیاراهرچه سریعترمشخص نمایید تابدانند مقصد بعدی فرزندشان کجاست؟2.مگر وزیر اعلامننموده اندکه مدارس ابتدایی روزهای 5شنبه تعطیل میباشد پس چرا درقشم مدارس باز است؟اقای رییس چراازخود اختیاری ندارید باصراحت باشید به مردم واولیاومربیان دبستان شکوفه انقلاب پاسخ قانع کننده بذهید!منتظر پاسخ جنابعالی درهمین سایت ویاسایت اموزش پرورش یاکتبی به دبستان هستیم
|