جمشید - ۱۳۸۹/۰۹/۱۸ 11:47
نمی دونم ولی آنچه مشخصه فارغ التحصیل مدیریت بازرگانی بیکار که معمولا کار حسابداری هم بلدند و میکنند در قشم زیاده.
یک موسسه کاریابی به نام زاگرس (اگر استلاه نکرده باشم) در بازار نخل زرین هست. میتونی اونجا مراجعه کنی.
اینجا هم مثل همه جا نیاز به پارتی هست. چون این دکان دانشگاه آزاد هلر بازه و خیلی از اینجا تو رشته های مختلف فارغ التحصیل شدند که یکارند در نتیجه فرصت های کاری کمه.
موفق باشی.
esmaeil - ۱۳۸۹/۰۹/۲۹ 11:15
اين دوست عزيزمان بايد بداند كه اگر ساكن قشم نيست بهتر است در شهر خود دنبال كار بگردد. چونكه حقوق دريافتي در قشم كفاف كرايه خانه و خوردوخوراك و در آخر پس انداز رو نميده.
انشاالله كه هركجا هستيد موفق باشيد.
پار
ناشناس - ۱۳۸۹/۱۲/۱۸ 14:40
سلام من دانشگاه واحد پيام نور جزيره قبول شدم به اميد اينكه اونجا بتونم كار پيدا كنم تصميم دارم بيام اونجا درس بخونم البته با كاريابي زاگرس هم تماس گرفتم گفته ميشه كار پيدا كرد حالا نميدونم بايد چه كار كنم
ناشناس - ۱۳۹۰/۰۱/۱۹ 14:32
من بومي قشم هستم دنبال يك كار باره وقت ميكردم هر جي باشه ؟28 سالمه مدرك كارشناسي زبان دارم اما كاري غير رشته ام رو ميخام تجربه كنم ميشه براي بيدا كردن كمكم كنيد؟
ناشناس - ۱۳۹۰/۰۱/۲۰ 13:44
سلام من مدرك كارداني معماري دارم ميخواستم ببينم برام در قشم كار هست مهم نيست چه كاري باشه ولي درآمدش خوب باشه و اينكه در قشم حداقل چقدر حقوق ميدن ممنون
حسين29 - ۱۳۹۰/۰۳/۰۷ 04:25
سلام من ديپلم دارم چي بگم بچه تهرانم ميخوام بيام قشم
محمد - ۱۳۹۰/۰۴/۱۰ 12:23
آیابامدرک مهندسی برق-مخابرات می توانم درقشم مشغول به کارشوم؟لطفاراهنماییم کنید
گل ممد اغا - ۱۳۹۰/۰۸/۰۲ 23:21
من بيكارم سواد خواندن و نوشتن بلدم دنبال كار مي گردم
هر كاري باشه به خدا ثواب داره تجربه كاري ام زياده
حمالي . نگهباني تمام وقت. آبياري.جاروكشي. گاري كشي . بسته بند . چسپ كاري . بنايي .
آدرس : قشم هتل كارتون پشت مخابرات قديم پاتق بلوچ ها گل ممد صدام مي كنند
جاسم - ۱۳۹۰/۰۸/۰۴ 17:53
با سلام خدمت دوستان گرامی من دیپلم رشته تجربی دارم و سه تا گواهینامه کامپیوتر دارم انم دنبال کار می کردم بومی قشم نیستم ولی یک ساله ایجا ساکنم .قبلا قشم بودم ولی سر یه سال می رفتم شهرستان ولی فعلا موندگارم و دنبال کار می گردم.به سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر م واردم .با تشکر
ناشناس - ۱۳۹۰/۰۸/۰۷ 19:35
salam.man hamon nafare avaliye hastam.man tu shahre khodemon tu ye sherkat kar mikardam ama be dalile feshare rohi ke be man vared shod on karo raha kardam.be nazare man tu in mamlekat ta [...]hast baghiye bayad beran kashkeshono besaban.
پیمان - ۱۳۹۱/۰۱/۲۴ 14:13
سلام
برای کار در قشم به اداره کاریابی قشم مراجعه کنید و فرم پر کنید با من بعد از یکماه تماس گرفتن ولی چون بومی جزیره نبودم کار رو از دست دادم.
در کل آشنا داشته باشید پیداکردن کار 100% هست و در غیر اینصورت محاله!
سعید - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷ 15:08
من دیپلمم و بعد از 10 سال بی کار شدم . تو قشم و هرجای دیگه ایی که باشه حاضرم برم کار کنم چون توی خونه و خانواده شرایط خوبی ندارم انقدر به من میگن کاری برای خودت پیداکن انگارکه من رئیس جمهورم یا بنگاه معاملات کار دارم تورو خدا هرجاکه کارگری خواستند راهنمایی ام کنید تا برم مشغول بشم . من سی سالمه و مجردم
|