- ۱۳۸۷/۱۱/۲۷ 13:33
جناب mirali،
خوش آمدید!
ابتدا باید دید هدف از معرفی چیست و چه طیفی با چه زبانی را مد نظر قرار داده اید.
آیا می خواهید آنها را برای گردش جذب نمائید؟
آیا می خواهید آنها را برای تحصیل به جزیره دعوت کنید؟
آیا هدف شما سرمایه گذاری آنها در جزیره است؟
و ...
سپس باید خود به داشته هایمان آگاهی یابیم. بنده خودم را مثال میزنم که تا قبل از اینکه سازمان منطقه آزاد جاذبه های طبیعی همچون دره ستاره ها و یا چاهکوه را به گردشگران معرفی کند (از طریق سایت و بروشور) بنده از آنها اطلاعی نداشتم البته شاید این فقط در مورد بنده صادق باشد و در مورد سایر عزیزان صدق ننماید.
هر فرد بیشتر از فرهنگ و سنن و جاذبه های طبیعی و تاریخی و نیز پتانسیل های سرمایه گذاری اطراف خود آگاهی دارد (مثلا کسی که ساکن درگهان است از باغ ها و نخلستانهای توریان و رمکان اطلاع چندانی ندارد و اصولا ساکنین آنها آشنایی کمتری با نخل و نخلستان دارند و بالعکس)
پس همه باید در این امر سهیم باشند.
در این سایت ما بخشی با نام دانشنامه جزیره داریم که بتدریج کامل و کامل تر میشود. البته این مقالات از منابع دیگر تهیه شده است و خود در تولید آن نقشی نداشته ایم. سایر عزیزان نیز میتوانند به غنی شدن آن کمک کنند و با نام خودشان یا وبلاگشان مقالات جدید بدان بیفزایند تا ان شا الله یک دانشنامه جامعی از هر آنچه به جزیره ارتباط دارد داشته باشیم.
در این سایت ما در حال حاضر فارسی زبانان دو طیف اول را بیشتر مد نظر داریم و طیف سوم توسط سازمان منطقه آزاد باید مورد توجه قرار گیرد که تا حدودی و به شکل ضعیفی توسط سایتشان صورت گرفته است.
آچه ما باید بیشتر روی آن تکیه کنیم گرد آوری اطلاعاتی از جزیره است که بکر بوده و تاکنون مغفول مانده است.
اکنون دیگر گردشگران صرفا برای خرید به قشم توجه ندارند و یا اگر دارند ما باید ذائقه آنها را تغییر دهیم و چهره دیگر جزیره را که بسیار غنی و بکر است و شامل جاذبه های ناشناخته طبیعی و فرهنگی آن میباشد را معرفی نمائیم.
جذب گردشگر خارجی با توجه به تبلیغات منفی که علیه کشور وجود دارد که در بسیاری از آنها بی تدبیری خودمان دخیل بوده بسیار سخت است. به شما اطمینان میدهم در صورت رفع این موانع میتوانیم با حفظ فضای اسلامی گردشگر خارجی را جذب جاذبه های طبیعی و فرهنگی غنی جزیره نمائیم.
البته گردشگری که با هدف خوشگذرانی مسافرت میکند مورد نظر ما نیست و ما با توجه به محدودیت های کشور نمی توانیم آنها را ترغیب به آمدن کنیم.
متاسفانه معرفی جزیره بیشتر به زبان فارسی در فضای اینترنت صورت گرفته است و سایر زبان ها مغفول مانده است. بجز انگلیسی یکی از زبان هایی که بسیار لازم است بدان توجه شود زبان عربی است که با توجه به نزدیکی جغرافیایی و فرهنگی ما با کشورهای عربی میتواند مفید واقع شود. همچنین زبان های اردو و هندی و نیز چینی برای جذب سرمایه گذار بسیار مفید خواهد بود.
وبلاگهای جزیره نشینان نیز میتوانند نقش بسیار موثری داشته باشند اگر اصول حرفه ای را در وبلاگشان رعایت کرده و بدون کپی برداری از مطالب سایر وبلاگها و سایتها، خود اقدام به تولید محتوای جدید و تازه ای نمایند.
متاسفانه بخی از وبلاگ ها دارای چیدمان نا منظم و شلوغی هستند که باعث میشود بازدیدکننده تا بارگزاری کامل صفحات وبلاگ صبر ننموده و از آن صرفنظر کند.
ما برنامه های برای رفع این مشکلات و حمایت از تولید محتوای وبلاگی داریم ضمن اینکه هر مطلبی که در سایت ما درج شود به نام درج کننده ثبت خواهد شد.
آماده دریافت نظرات و همفکری سازنده شما هستم.
ناشناس - ۱۳۸۹/۱۰/۰۶ 21:33
سلام. من یه پیشاهنگم. من دارم در مورد شهرای مختلف و فرهنگای مردمشون و اقلیتاشون تحقیق میکنم. به زودی دارم میام قشم. تا به حال حتی یه عکسم ازش ندیدم. من واقعا دارم تأسف می خورم. نمی دونم چطور باید این اطلاعات رو جمع آوری کنم. نمی دونم. می خوام اگه امکانش هست به من یه کم اطلاعات بدین یا راهنماییم کنید که چطور این کارو بکنم. این واقعا واسم مهمه.
ناشناس - ۱۳۸۹/۱۰/۰۸ 01:44
دوست عزیز شما می توانید از وب سایت رسمی منطقه آزاد قشم استفاده نمائید و همه اطلاعات مفید و تصاویر زیبا از قشم در آن موجود است
جهت اطلاع شما باید عرض کنم که مردم فهیم قشم دارای فرهنگی بسیار طولانی و مردمی بسیار خونگرم می باشند و همچنین بسیار زحمت کش و وجود جوانان ساده و خونگرم آنها را نیز نباید از یاد برد پذیرای همه هموطنان خود می باشند و حدود دوازده سال است که در کتلر این مردم بزرگ در زندگی بودم و افتخار می کنم که فرزندم با این فرهنگ در این جا رشد کرد البته من یک ویدئو کلیپ از قشم را چند سال گذشته در سایت یو تیوب قرار داده ام که نشان دهنده معرفت و بزرگی مردم این جزیره می باشد که از اولین کلیپ ها در مورد جزیره قشم می باشد .
موفق و سلامت باشید
FarzadBoyScout - ۱۳۸۹/۱۰/۱۱ 11:04
خیلی ممنونم از لطفتون. امیدوارم بتونم نتیجه ی خوبی کسب بکنم. من سفرم رو تا 26 دی ماه عقب انداختم. همین که سعی دارید که به افرادی مثل من کمک کنید خودش نشون میده که شما چطور انسان هایی هستید. امیدوارم بتونم هرچه زودتر شهر قشم رو از نزدیک ببینم و با فرهنگ مردمش آشنا بشم. این موضوع حتما خیلی برام جالب خواهد بود. چون من تا حالا 20 تا از استان های ایران رو رفتم و در مورد فرهنگ ها و اقلیت مردم هر کدوم از این مناطق اطلاعات زیادی کسب کردم. جمع آوری اطلاعات در مورد اونا خیلی ساده تر از قشم بود. نمی دونم چرا ولی حتی کتاب های راه یاب هم که یه راه جدید برای معرفی جاذبه هاست، در مورد قشم چیزی ندارن. من واقعا دلیلشو متوجه نمیشم. خلاصه اگه بازم می تونید کمکم کنید. بازم ازتون ممنونم.
|