به نام خدا، خوش آمدید !
۱۳۹۱/۰۲/۲۹
قشم آن لاین
وبمسترها   گفتمان   نیازمندیها   سایتها   سفر   جزیره   تصاویر   پستها   اخبار   خانه
دبستان شکوفه ها

ناشناس - ۱۳۹۰/۰۲/۰۶  16:13

تمام نظرات دوستان بجا ومحترم است امابهتر است نیمه پرلیوان راهم ببینیم درست است که مدرسه شکوفه ها ازنظر فیزیکی مناسب نیست ام ازنظر اموزشی دربین مدارس دولتی برتر است وهرساله صددرصدقبولی داده آن هم به خاطر معلمان باسابقه وفعال این مدرسه است اگرشما اولیا محترم ازمدرسه وکادرآن راضی نیستید چرابه قول خودتان باپارتی ثبت نام میکنید .تاآنجاکه من اطلاع دارم جشن اغازسال هم برگزارشد امادانش آموزان زیادی شرکت نکرده بودند.سطح شهر هم اگرنگاه کنید میبینیدکه مدارس زیادی ساخته شده حالا چرابه شکوفه هانرسیده خدا میداند هرچندکه ساختن مدرسه وتصویب بوجه وگذرازشورای نگهبان ووزارت ونوسازی بسیاروقت می برد .ارزوی ماهم داشتن مدرسه ای نو وباامکانات است .

نمایش: 447 بار
انجمن : آموزش ابتدایی
ناشناس - ۱۳۹۰/۰۲/۰۷  13:45

با سلام
با قسمتی از صحبت های شما موافقم، این که دبستان شهید جهان آرا و شکوفه های انقلاب معلمان و مسئولین دلسوز و موفقی دارد. که صادقانه از انها تشکر می کنم. مهمترین دلیل ثبت نام فرزندم در این مدرسه هم، حضور این معلمان دلسوز و موفق می باشد.صحبت من هم همین است که علاوه بر دانش آموزان، این وضعیت برای معلمان محترم هم بسیار سخت است.
این که تایید و ... برای نوسازی مدارس لازم است درست، اما به نظر می آید که برای جذب منابع هرکه بیشتر سعی کند شاید هم بیشتر نصیب ببرد
در ضمن حرف تنها از نوسازی مدرسه نیست، لااقل تا زمان نوسازی می توان به بهسازی آن همت گمارد.
در ضمن بیشتر پارتی بازیها، به نظر می رسد برای ثبت نام در مدرسه شهید مطهری باشد، جایی که فرزندان بسیاری ازمسئولین و متنفذین جامعه هم آنجا تحصیل می کنند. بگدریم از این که پارتی بازی کاری غیر اخالاقی و غیر قانونی است.
انشاالله شما دوست عزیز هم مثل ما، موضوع را به عوان یک مسئله نگاه کنید تا راه حلی بتوانیم برای آن پیدا کنیم.
امیدوارم همه ما بتوانیم پاسخگوی مسئولیتمان در قبال صدها دانش آموز خردسال و معصوم باشیم.
منتظر نوشته های بعدی شما، جهت حل این مسئله و یاری رساندن به این داشن آموزان هستم. اگر نقدی هم بر این نوشته من دارید حتما بنویسید تا خود را اصلاح کنم.
موفق باشید
محمد

22 - ۱۳۹۰/۰۲/۲۵  09:20

با سلام
شما ارزش مدارس را چگونه ارزیابی می کنید
1-معلمان با سابقه ؟
2- درصد قبولی در مدارس نمونه دولتی ؟
3- رشد وپیشرفت در مقاطع بالا تر ؟
مطمئنا زمانی که برسی کنید تازه می فهمید که فقط دبستان شکوفه ها با گرفتن پول در کارنامه دانش آموزان نمره بالا ثبت تازه بعد از رفتن دانش آموزان به مقاطع بالاتر متوجه می شوند.

ناشناس - ۱۳۹۰/۰۲/۲۵  09:26

من هم با نظرتان کاملا موافقم
هیچ کسی از والدین بچه ها بعد از رفتن به مدرسه راهنمایی راضی نیستن تازه فهمیده که اشتباه کردن در شکوفه ها اسم نوشتن.
تازه بچه کلاس اولی دیگر مدارس راحت وروان مجله می خونن
وپایه بچه ها قوی می شود اقوام ما که پشیمانند .

پاسخ یا نظر شما پیرامون موضوع
نام کاربر:
اختیاری - نام واقعی یا مستعار
پست الکترونيک:
اختیاری - محرمانه خواهد ماند.
پاسخ / نظر:

به بزرگي و كوچكي كاركترها توجه داشته باشيد.

اخبار جزیره قشم