- ۱۳۸۷/۱۱/۰۹ 12:59
صاحبان وبلاگ ها و سایتها
آیا علاقه مند هستید اخبار موجود در این سایت بوسیله کد کوتاهی بصورت خوراک (Feed) در سایت خود نمایش دهید؟
- ۱۳۸۷/۱۱/۱۱ 05:13
صاحبان سایتها و وبلاگ های مرتبط با جزیره قشم
شما به بهره گیری از این سیستم می توانید با مراجعه به صفحه زیر (یا لینک موجود در ستون سمت راست-بالا) و درج کد مربوطه در سایت خود، آخرین خبرها را در سایت خود به بازدیدکنندگانتان نشان دهید.
www.qeshmonline.com/feed/news
از پیشنهادات جدید و ایده های خوب استقبال میشود.
با تشکر
- ۱۳۸۷/۱۱/۱۲ 11:43
این سرویس چطور است؟
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستم.
هدف من این است که از طریق این سایت، همه سایتها و وبلاگ های قشمی را پوشش داده و حمایت کنیم.
- ۱۳۸۷/۱۱/۱۳ 12:16
گزارش وضعیت آب و هوا نیز هم اکنون جهت درج در سایتهای دیگر در آدرس زیر قابل دستیابی است.
www.qeshmonline.com/feed/weather
از پیشنهادات جدید و ایده های خوب استقبال میشود.
با تشکر
EXCELLENT - ۱۳۸۷/۱۱/۲۴ 21:56
با سلام و خسته نباشید خدمت آدمین قشم آنلاین , من کد گزارش وضعیت آب و هوا را در سایتم گذاشتم , خیلی دنبالش بودم , ممنونم ازتون , راستی چرا سایتتون گزارش آماری و تعدادآنلاین نداره , بهتره بزارید ,
با تشکر مدیر wWw.LaFTPatOGH.cOm
- ۱۳۸۷/۱۱/۲۶ 08:15
جناب EXCELLENT، سپاسگذارم.
پیشنهادتان را پذیرفته و سعی خواهیم کرد که آمار:
1- بازدیدها
2- اعضا (بر اساس محل سکونت، جنسیت، تحصیلات و غیره)
3- کاربران آنلاین
4- محتوای سایت (بر اساس نوع محتوا شامل، خبر، مقاله، آگهی، موضوع، تصویر و غیره)
را در آینده نزدیک به سایت بیفزائیم. اجازه دهید از سال 88 این کار را آغاز کنیم چرا که هم اکنون تعداد بازدیدها بسیار کم می باشد.
امید داریم با رواج یافتن استفاده از این وب سایت گام های بعدی را بسیار محکم برداریم و شاهد ارائه خدمات حرفه ای و مفیدی به کاربران باشیم.
ما برای برنامه نویسی هر قابلیتی برای این سایت مشکلی نداریم و پس از امکان سنجی پیشنهاد از لحاظ پتانسیل جذب کاربر و جور بودن با معماری فعلی برنامه سایت، آنرا راه اندازی خواهیم نمود.
ان شاء الله
EXCELLENT - ۱۳۸۷/۱۱/۲۸ 23:51
موفق باشید
mohammad - ۱۳۸۹/۰۳/۲۲ 20:10
با سلام
برای ارسال مقاله به اسن سایت چگونه باید عمل نمود و به کدام صفخه باید مراجعه کرد؟
jazirati - ۱۳۸۹/۰۳/۲۴ 11:20
دوست عزيز
اين قابليت طي دو هفته آينده به سايت افزوده ميشود البته در گذشته اين قابليت به شكل ديگري وجود داشت اما بدليل سو استفاده از آن حذف شد.
طي هفته جاري شما لينكي را در بلوك فهرست در سمت راست بالاي صفحات خواهي يافت كه با درج مقاله خود و يا پيوست نموده فايل مربوطه براي اينجانب ارسال ميشود و پس از بررسي با ذكر نام شما در بخش مناسبي از سايت (در خبرها در صورتي كه گزارش خبري باشد و يا در دانشنامه جزيره) درج خواهد شد.
اين روش براي وضعيت فعلي كه داوطلبي براي ارسال مقاله وجود ندارد مناسب است. در صورتي كه پيشنهاد بهتري داريد ارائه نمائيد تا بررسي شود.
با تشكر
مديريت قشم آنلاين
mohammad - ۱۳۸۹/۰۴/۲۲ 16:51
مدیر محترم سایت سلام عرض می کنم
متاسفانه لینک درج مقاله و خبر، در فهرست سمت راست دیده نمی شود؟
آیا مشکل خاصی در این زمینه وجود دراد یا در آینده راه خواهد افتاد؟
متشکرم
AHMAD - ۱۳۸۹/۰۶/۳۰ 19:22
سلام
سپاسگزار می شوم نسبت به پاسخ اینجانب در اسرع وقت مساعدت بفرمائید .
1 - فاصله از عسلوبه تا قشم چقدر است ؟
3 - آیا پرواز برای این فاصله وجود دارد ؟
3 - آیا کشتی تمیزی این مسیر را می پیماید و ظرف چه مدتی .
xavihernandez71 - ۱۳۹۰/۰۲/۰۹ 16:38
سلام
چرا سایت قشم انلاین چت روم نداره؟
|